nescafe milano coffee machine

 Koffiemachines van NESCAFÉ.

Innovatieve en betrouwbare koffiemachines.

Met één druk op de knop van de koffiemachine verwachten we een kop koffie op barista niveau. Bereid met de beste ingrediënten, beschikbaar in verschillende smaken en bij voorkeur ook nog duurzaam. We drinken gemiddeld 2,5 kop koffie per dag , dus voor veel van ons speelt koffie een belangrijke rol in ons dagelijks werk. Als professional bent u in uw werk afhankelijk van goed gereedschap. Dat werkt niet anders als het gaat om koffie.

Machines zijn beschikbaar in alle soorten en maten waarbij naast ingredientenkeuze met name een goed afgestelde koffiemaling én de juiste druk en temperatuur van het water van belang zijn bij de bereiding van een lekkere kop koffie. Machines van hoge kwaliteit vormen de basis voor koffie van hoge kwaliteit. NESCAFÉ voorziet in hoogwaardige koffiemachines afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke markt, met als resultaat: een heerlijke kop koffie.

Waar let u op bij het kiezen van een koffiemachine?

Goede koffie is belangrijk voor uw mensen net zoals uw mensen belangrijk zijn voor uw organisatie. NESCAFÉ is de partner van werkend Nederland en heeft voor elke organisatie een passende oplossing. Hoeveel koppen koffie worden er per dag gedronken? Welke soorten koffie drinken uw collega's het liefst? Belangrijke vragen die invloed hebben op de keuze van uw koffiemachine. Vaak worden we verleid door heerlijke smaken en mooie machines, maar vergeet niet kritisch te kijken naar het dagelijks onderhoud (schoonmaken/bijvullen) en hoe de technische service is geregeld. Let daarom bij het kiezen van een koffiemachine op de volgende specificaties:

Hoe gaat het schoonmaken en bijvullen in zijn werk? Hoe lang duurt het zetten van koffie? Wat is de capaciteit van de koffiemachine?

Wilt u meer informatie over hoe u de beste koffie keuze maakt voor uw bedrijf? Download de koffie keuzewijzer.

Verschillende koffiemachines.

NESCAFÉ is een totaal koffie concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uitzonderlijk lekkere koffie te maken op kantoor. Die perfecte kwaliteit wordt bereikt met één druk op de knop. Eenvoudig en gemakkelijk voor zowel uw medewerkers als gasten. NESCAFÉ heeft diverse koffiemachines in het assortiment:

Bonen machines Instant machines Combi machines (Bonen & Instant in één koffiemachine)

Onderhoud van de koffiemachine.

NESCAFÉ biedt vakkundige service voor uw koffiezetapparaten. NESCAFÉ werkt ook samen met verschillende partners verspreid door heel Nederland. Zo is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse. Dankzij de unieke en onderscheidende service van NESCAFÉ en haar partners kunt u zorgeloos genieten van de beste koffie. Wij passen de service aan op uw behoefte. Ontdek hier meer over de expertise die u van NESCAFÉ kunt verwachten.

Hoe schaft u de koffiemachine aan?

NESCAFÉ helpt u met het kiezen van de juiste koffie op het werk. Bij de aanschaf van uw koffiemachine kunt u kiezen om de machine te kopen, huren of leasen. Onze adviseurs en accountmanagers helpen u met de juiste keuze van koffie en de bijpassende machine.

Onze koffiemachines.

Bekijk hieronder het gehele assortiment aan koffiemachines van NESCAFÉ.


NESCAFÉ MILANO.

Milano - the birthplace of espresso culture - NESCAFÉ MILANO has captured the essence of style and sophistication, in a one-touch coffee solution. NESCAFÉ MILANO pushes the coffee industry to new heights with a selection of high-quality products and accessories. Delivering barista-quality coffees at the push of a button. NESCAFÉ MILANO is the answer to your customer’s request for a superior beverage experience.

When you want superb end-cup quality, look no further than NESCAFÉ MILANO.